تبلیغات
سایت گیگیلی - مایكروفر و اثر آن بر مواد غذایی
مایكروفر,و,اثر,مواد,غذایی,

.:. امروز :
   
 
آرشیو موضوعی
پیوندها
لیمو
عکس مدل لباس عکس
آموزش آشپزی و شیرینی پزی
مدل لباس
گالری عکس بازیگران ایرانی
سایت خانه داری گیگیلی
آموزش آشپزی
سایت بهداشت و زیبایی حلزون
امكانات

لینكدونی(مطالب جالب)


تبلیغات





مایكروفر و اثر آن بر مواد غذایی
موضوع مطلب : خانه داری  ، لوازم خانگی  ،
مایكروفر چگونه كار می كند؟
حرارت دهی یكی از مهم ترین روش های متداول در فرآیند مواد غذایی است. از انرژی مایكروویو بر خلاف پرتوهای یونیزه، برای حرارت دادن مواد غذایی استفاده می شود. در روش پخت متداول، حرارت از منبع حرارتی خارجی به ماده غذایی وارد می شود، ولی در پخت با مایكروفر حرارت در داخل خود ماده غذایی تولید می شود.
امواج تولید شده توسط مگنترون یك میدان متناوب مغناطیسی ایجاد می كند و مولكول های غذا مخصوصاً مولكول های قطبی مثل آب، پروتئین ها و چربی ها خودشان را با تغییرات سریع میدان متناوب الكتریكی همسو می كنند. آنها حول یك محور نوسان می كنند كه حدود ۲۴۵ میلیون بار در ثانیه است. این نوسانات باعث ایجاد اصطكاك قابل توجهی بین مولكول ها شده و نتیجه آن، تولید انرژی است. در نتیجه این كار، درون غذا گرم می شود، در حالی كه ظرف غذا خنك است. سهولت استفاده و زمان كم پخت، باعث استفاده زیاد این وسیله در خانه ها و رستوران ها شده است.
كاربردهای ماكروویو در صنایع غذایی
آنزیم بری(Blanching)، پاستوریزه كردن، استرلیزه كردن، خشك كردن مواد غذایی، بالا بردن دمای مواد غذایی منجمد به زیر نقطه انجماد، استفاده از آن در اجاق ماكروویو در مصارف خانگی از كاربردهای این وسیله است.
نكاتی راجع به پخت غذا با مایكروفر
* امواج مایكروویو به دلیل دارا بودن فركانس كم قادر به شكستن پیوندهای شیمیایی و آسیب رسانی مولكول های مواد غذایی نیستند.
* امواج مایكروویو از طریق ایجاد اصطكاك مولكولی به خصوص بین مولكول های آب در غذا تولید حرارت می كنند.
* هرچه توان مایكروویو بالاتر باشد، به دلیل افزایش سرعت رسیدن ماده غذایی به دمای مورد نظر كاهش مواد مغذی كمتر خواهد بود.
* هرچه عمق نفوذ امواج در ماده غذایی بیشتر باشد، زمان پخت كمتر خواهد بود.
* حفظ ویتامین ها به علت طبخ سریع و كم بودن آب در موقع پخت بیشتر است.
* حفظ پروتئین ها در ماده غذایی در این روش بیشتر خواهد بود.
* در مورد چربی ها، مواد معدنی و كربوهیدرات ها، تحقیقات صورت گرفته مطالب مفیدی را ارائه نمی دهند.
* حفظ مواد مغذی در موادی كه با مایكروفر گرم می شوند، به وزن آنها بستگی دارد، هرچه وزن مواد كمتر باشد حفظ مواد مغذی بیشتر است.
مزایای مایكروفرهای خانگی
* سرعت حرارت دهی؛
* حفظ خصوصیت طعم و رنگ غذا؛
* حفظ مواد مغذی به دلیل زمان كوتاه پخت؛
* كاهش خطر مسمومیت غذایی به علت نگه داشتن غذا به مدت طولانی؛
* عدم تشكیل رسوب در ته ظرف؛
* استفاده چندمنظوره از مایكروفر برای طبغ غذا، گرم كردن مجدد غذا و ذوب كردن یخ مواد غذایی.
ارسال شده توسط: سایت گیگیلی در یکشنبه 10 آبان 1388 | نظرات
مطالب گذشته

آلبوم دیواری
دانستنی های لازم درباره ماشین لباسشوئی
دیوارها را فراموش نكنید
تمیز كردن وسایل چوبی
توصیه های زمستانی
چگونگی بسته بندی مواد غذائی
تمیز كردن (طلا)
فضای بومی را به خانه مدرن خود بیاورید
تفکیک فضا با پاراوان
مایكروفر و اثر آن بر مواد غذایی

تبلیغات

آرشیو ماهانه
هفته دوم آبان 1388
آرشیو
آمار كلی وبلاگ
نویسندگان آخرین مطالب

آمار وبلاگ بازدید های امروز :
بازدید های دیروز :
بازدید های این ماه :
بازدید های ماه قبل :
کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

اطلاعات بیشتر
Page Ranking Tool

‍CopyRight © 2008 - 2009 by http://www.gigil.ir . Allreserved
This Template Transporting For Mihanbblog By WorldTemp.MihanBlog.Com And Special Thanks To Milad Mahdavi

مایكروفر,و,اثر,مواد,غذایی,